Kalle och Magnus på lagret 221004_0.jpg

2022

Magnus Kristoferson blir ny koncernchef

Magnus Kristoferson blir ny koncernchef för Jula Holdingkoncernen. Han kommer närmast från rollen som koncernchef i Hedlundgruppen.

− Magnus blir viktig för vårt långsiktigt planerade koncernbygge. Han kommer in med ny energi, och med för oss värdefulla erfarenheter från koncernutveckling, säger Jula Holdings ägare Karl-Johan Blank.

− I Magnus Kristoferson har vi hittat en person med rätt kompetens och bra tidigare erfarenheter. Där koncernen befinner sig nu, med stark utveckling i ryggen och med siktet inställt på fortsatt expansion kommer Magnus att bli en viktig nyckelspelare, säger Peder Larsson, styrelseordförande i Jula Holding.

− Det känns fantastiskt roligt, inspirerande och utmanande att axla rollen som koncernchef för Jula Holding. Samtidigt är det med en stor portion ödmjukhet som jag tar mig an rollen. Jula är ett otroligt välskött och framgångsrikt företag som nu har utvecklats till en fin grupp av bolag inom olika områden och det är en förmån att få möjligheten att bygga vidare på det, säger Magnus Kristoferson.

Invigning Motala Magnus Kristoferson_Peder Larsson_220615_0.jpgInvigning Motala Magnus Kristoferson_220615_9_0.jpg