Karin Jannesson

1986

Karin Jannesson

Karin Jannesson började på Jula 1986, efter att ha fått förfrågan att hoppa in som ersättare för Karl-Johans syster som skulle vara föräldraledig. Nedan kan du läsa om hennes resa på Jula.

Efter ekonomisk linje på gymnasiet arbetade jag på ekonomiavdelningen på ett tillverkningsföretag något år innan jag åkte som au pair till Kalifornien. När jag kom hem igen arbetade jag inom restaurangbranschen ett tag, men det var inget för mig. Jag sökte jobb på Jula och på den vägen är det.

Under 10 år arbetade jag på ekonomiavdelningen, men på den tiden man fick hoppa in och hjälpa till lite överallt i företaget. Man fick både sitta i kassan och hjälpa till i postorderverksamheten. Vi var bara två stycken som arbetade på ekonomiavdelningen. Det var mycket manuellt arbete och jag minns också att jag cyklade ner till banken med dagskassan ibland. Det kändes lite läskigt så jag anlitade min man som livvakt. Jag fick även agera modell i Julakatalogen.

Efter ett års mammaledighet kom jag tillbaka och arbetade i receptionen innan jag började arbeta som inköpsassistent på inköpsavdelningen. Jag hade under många år kontakt med leverantörer och arbetade med inköp. Idag arbetar jag på adminavdelningen som ingår i Supply chain.

Det har varit roligt att vara med på resan och fått se hur Jula har växt under åren. Jag har arbetat tillsammans med många roliga arbetskamrater och lär mig något nytt nästan varje dag, vilket bidragit till att jag varit kvar i så många år.

Skinnjackor