Katarzyna

2012

Katarzyna Krauze

Katarzyna jobbar som utbildningssamordnare i Jula Polen. Hon har haft en utvecklande resa i ständig rörelse under sin karriär på Jula. Läs mer om hennes utveckling nedan.

Jag började jobba i varuhuset i Targówek när jag fortfarande pluggade. I början jobbade jag halvtid som rådgivare. Efter sex månader blev jag lagledare på hushållsutrustningsavdelningen där jag efter ett och ett halvt år blev biträdande butikschef och ansvarade för verktygsavdelningen. Efter ytterligare knappt två år blev jag butikschef i Janki.

För två år sedan skedde den största förändringen i min karriär. Butikspersonalen uppgav att de behövde utbildningar. Jula Polens ledning beslutade därför att skapa Försäljningsakademin (Akademia Sprzedaży), som är ett utbildningsprogram. Jag blev erbjuden jobbet som utbildningssamordnare för att samordna Försäljningsakademins verksamhet. Jag tog det med glädje!

Den första utbildningsomgången är redan klar, men det är inte över än. Det är faktiskt en process som aldrig tar slut, och vi har förstås massor av nya idéer. Tack vare flera insatser har anställda i varuhusen tillgång till mer kunskap och praktiska tips som ska underlätta vid samtal med kunden. Det är ett mycket speciellt och viktigt projekt för mig, som jag medverkade ifrån första början. Jag är mycket glad över Försäljningsakademins utveckling och jag tror att den har enorm potential och att den kan ha en mycket positiv inverkan på Julas utveckling.

I varje nytt skede av min karriär på Jula kunde jag utnyttja mina tidigare erfarenheter samtidigt som jag skaffade nya. Jag bevakade Julas utveckling från den första butiksöppningen, införandet av e-handeln och uppstarten av Försäljningsakademin. Nu ser jag fram emot nya butiksöppningar, särskilt det hundrade varuhuset!