Robert F.png

2011

Robert Felle

Robert Felle, 40 år.
Yrke: Sjukskriven.
Fritid: På fritiden grejar jag hemma med diverse ljud-& bildrelaterat.
Mitt Julavaruhus ligger i Överby, Trollhättan.

Beskriv på vilket sätt du är en hemmafixare

Jag lagar ibland äldre elektronik som många gånger har passerat sitt bäst före datum. Men det är både spännande och utmanande, och se vad jag klarar av.

Berätta om ett hemmafixarprojekt du är nöjd med – stort som smått

När jag byggde en egen fjärrkontroll som jag kopplade till datorn och sände vissa frekvenser som låste upp min dåvarande TV, och i och med det så öppnades helt nya menyer och valmöjligheter som vår låsta innan. Vad sägs om THX-kalibreringsläge eller möjlighet att spela upp film i Full HD 1080p. Detta var dessutom i platt-tv:ns linda.

Hur ska du fira din 40-årsdag?

Den kommande 40-års dagen känns mest tung och svår så jag ska försöka ta mig ut och iväg någonstans där livet förhoppningsvis känns en smula enklare.

Vilken är din favoritprodukt/pryl i vårt sortiment?

Jag är väldigt förtjust i lödning och svetsning så jag måste säga att min favorit produkt är ert väldigt smarta och mångsidiga "bärbara oxyturbo gassvets system". Det finns ingen gräns för vad man kan använda det till.

Har du tips om en produkt du önskar fanns i vårt sortiment?

Jag kan sakna prylar som rör vindkraft, turbiner och propellrar. Men jag känner på mig att det bara är en tidsfråga innan de dyker upp på ett Julavaruhus nära dig.