Therese B.png

2011

Therese Bojnäs Winblad

Therese Bojnäs Winblad, 40 år.
Yrke: Administratör och pilatesinstruktör.
Fritid: När jag inte jobbar har jag alltid något projekt på gång. Det kan vara plantor i rabatterna som ska flyttas om, en lampkontakt som ska bytas, ett skåp som ska byggas eller ett garage som ska organiseras.
Mitt Julavaruhus ligger i Bromma

Beskriv på vilket sätt du är en hemmafixare

Jag bor med min man och 2 barn i ett 60 år gammalt hus på ca 80 kvm. Då huset är litet, snett och vint är det sällan standardlösningar passar. Jag är en äkta hemmafixare som lever efter mottot "Kan själv!" Jag älskar att kunna gå från idé till resultat anpassat efter våra behov och skapat av mina egna händer. Oavsett om det handlar om att bygga en möbel eller att gräva i trädgården.

Berätta om ett hemmafixarprojekt du är nöjd med – stort som smått

Mitt senaste projekt är en glasveranda! Jag har sågat ut snickarglädje till utsidan och gjort egna fönsterbrädor med frästa kanter. Ett jobb jag är superstolt över och fått mycket beröm för! Så fort det blivit lite varmare ute, så jag kan stå ute och såga, ska jag bygga ett skoskåp och en garderob till hallen.

Hur ska du fira din 40-årsdag?

Planen är att fira 40-årsdagen med fest för släkt och vänner hemma i trädgården i sommar. Jag köpte ett stort partytält i somras för att skydda byggmaterialet till verandan och det tältet blir perfekt att slå upp till festen. Förhoppningsvis kommer det bara att behövas som skydd mot solen.

Vilken är din favoritprodukt/ pryl i vårt sortiment?

Mina favoritprodukter från sortimentet är helt klart mina grova kängor, som verkligen funkar i alla väder, och mina arbetsbrallor. Byxorna har jag använt varje dag under hösten och vintern då jag varit hemma och byggt på huset. Även kompressorn har varit till stor hjälp när alla lister skulle stiftas.

Har du tips om en produkt du önskar fanns i vårt sortiment?

En sak jag länge saknat i sortimentet är en vinteroverall i damstorlek med rejäla reflexer och varselfärger. Flera gånger har jag provat er overall i stl S men den är på tok för stor.